Så er der snart gang i Skagen Bio igen

SKAGEN: Efter to uger, hvor Skagen Bio ikke har vist film, fordi der er skiftet til bedre stole i biografsalen, tages der revanche i næste uge.

Der vises ganske enkelt film hver dag.

Mandag er det dog en lukket forevisning, idet biografen inviterer de mange frivillige, som står bag den, til at se den danske komedie Den tid af Året.

Filmen havde premiere dagen før biografen lukkede.

Det er muligt for alle at se filmen tirsdag, onsdag og torsdag aften i næste uge. Tirsdag aften er den røde løber rullet ud i anledning af, at det er første aften med biografens nye stole. Onsdag og torsdag vises filmen med tekster.

Film for unge og ballet

Fredag aften er der biograf for de unge, og takket være sponsorer er det gratis at komme i biografen og får en sodavand og popcorn denne aften.

Det er den danske film Team Albert, der vises.

Albert en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til, fordi du er låst fast af et samfund, der har lagt den lige linje for din karriere, siden du gik i børnehave.

For at bryde ud af det gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En der underholder hele verden gennem YouTube.

Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham mest – pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

Team Albert er en varm og sjov film om kærlighed og venner for livet, men også om: Hvis du kan drømme det, kan du gøre det.

Lørdag eftermiddag er der ballet fra Operahaus Zürich på biografens lærred. Det er balletten Nøddeknækkeren og musekongen.

Nordstjernen

Søndag eftermiddag kl. 13.30 er det børnenes tur til at komme i biografen. Da vises familiefilmen Julemandens Datter, og også til denne film er billetterne, sodavand og popcorn gratis.

Kl. 16 søndag vises en dokumentarfilm af den unge lokale filmskaber Liv Lundholm.

Filmen hedder Stjernerne i Nord. Den er optaget på værkstedet Nordstjernen i Skagen.

Liv Lundholm fulgte arbejdet på værkstedet, som er for voksne med funktionsnedsættelse, for at lave en film om de mange produkter, der laves. Men, fortæller hun, så blev det i højere grad en film om de mange ”stjerner,” der arbejder i Nordstjernen, og som en af dem, Stephanie, siger: Jeg håber bare, at filmen er en øjenåbner som viser, at vi ikke bare er sådan nogen sære nogen - at vi også er mennesker som alle andre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...