anb

Tre gange i løbet af oktober måned tilbyder Bibliotek og Borgerservice i samarbejde med fotoklubben Foto9300 et lille kursus i billedredigering for begyndere.


Lær at redigere dine feriebilleder, familiefotos osv. på en nem og simpel måde med programmet Fotor, som er gratis. - Vi går igennem en redigeringsproces, så du kan se, hvilke muligheder du har med dette program, som vi gerne vil anbefale og synes er godt til begyndere i billedredigering, forklarer John Agerbak.
Programmet Fotor findes til både PC, MAC, IOS og Android, og det er PC-versionen af programmet, der bliver undervist i.
Det bliver John Agerbak og Anne Marie Nielsen fra fotoklubben Foto9300, der vejleder alle tre aftener. Første gang onsdag 3. oktober på Skagens Bibliotek, herefter på Frederikshavn Bibliotek onsdag 10. oktober og sidste gang på Sæby Bibliotek onsdag 24. oktober. Tidspunktet er alle tre steder kl. 18.30-21.30, og der er tale om det samme kursusforløb.
Deltagerne skal huske at medbringe eget udstyr. - Hvis du har brug for hjælp til at få programmet ned på din enhed, hjælper vi gerne med det, men kom venligst en halv time før mødetid, lyder rådet fra John Agerbak.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig på bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...