Kommunemesterskaberne afviklet på Terminalen

KOMMUNEN: De tre bowlingklubber, der er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune, har tradition for at mødes én af dagene mellem jul og nytår.

Keglerne til mesterskabet for 2019 blev nedlagt i Sport´s Terminalen i Skippergade i Frederikshavn, søndag 29. december.

Formanden for den arrangerende klub Sæby Familie- og Firmabowling, Hasse Christensen oplyser, at de 46 deltagere dystede under afslappede former.

I modsætning til, når der spilles efter de normale turneringsregler var der til kommunemesterskabet givet mulighed for at annullere den dårligste serie, hvilket der var almindelig tilfredshed med.

Da stævnet var vel overstået sidst på eftermiddagen kunne deltagerne glæde sig over at alt klappede som det skulle, hvor pointgivningsanlæg og keglemaskiner virkede perfekt.

Der var præmier til de tre bedste af de 7 deltagende kvinder og af de 39 deltagende herrer fik de fem, der havde scoret flest point, præmier med sig hjem.

Spillere fra Skagen besatte førstepladserne, præmierne blev således fordelt:

Nr. 1: Nina Damsgaard, Skagen, nr. 2.: Jytte Engsig Christensen, Sæby og nr. 3: Alice Carlsen, Skagen.

Nr. 1: Jens V. Thomsen, Skagen, nr. 2: Ib Hjort, Frederikshavn, nr. 3: Kurt Kristensen, Sæby, nr. 4: Bent Kristensen, Sæby og nr. 5: Hasse Christensen, Sæby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...