Så skal badmintonketcher og fjerbold findes frem og formen skal pudses af, hvis man vil deltage i Skagen Badminton Klubs firmaturnering lørdag 29. februar i Skagen Sportscenter.

Efter mange års pause vendte firmaturneringen tilbage sidste år. Det blev en succes og en hyggelig dag med godt 30 deltagende hold. Arrangementet gav blod på tanden til at gentage succesen igen og give de deltagende en sjov dag med socialt samvær sammen med øvrige firmaer i byen.

Badmintonklubbens turnering sker i samarbejde med Skagen Sportscenter og Sparekassen Vendsyssel. Turneringsledelsen har tilrettelagt et godt program, med start kl. 12.30 af hensyn til de firmaer der har arbejdstid om formiddagen. Der er sat et max på 50 deltagende hold.

Alle deltagere skal være på lønningslisten i et firma. Det vil sige at man godt kan lave et hold fra to firmaer.

Der er rækker for øvet, let øvet og nybegyndere i kategorierne dame, herre, og eller mix double. Et firma må gerne deltage med flere hold i samme række og kategori.

Skulle man være så heldig at vinde sin række eller få en 2. plads er der præmie, samt diverse spurt præmier til deltagere.

Bane 1 er inddraget til at holde væskebalancen i orden, hvor de 3 samarbejdspartner serverer øl fra Skagen Bryghus.

Jan R. Jensen og Thomas Ravn fra turneringsledelsen, ser frem mod en god dag, som slutter med præmieoverrækkelse og fællesspisning. De ser frem til en hyggelig lørdag, hvor motion, hygge og fællesskab går hånd i hånd. Har man lyst til at deltage, så kontakt halinspektør Jan R. Jensen via Skagen Sportscenter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...