Er netop ansat som bevægelsens landssekretær

SKAGEN: Europabevægelsen har ansat den 31-årige skagbo Anne Hauge som ny landssekretær og sekretariatschef.

Der er dog ikke tale om den store omvæltning i organisationen.

Anne Hauge har nemlig siden marts sidste år siddet i stillingen som barselsvikar for Kristine Rishøj Ammitzbøll-Bille, som ikke vender tilbage til Europabevægelsen.

Anne Hauge er opvokset i Skagen, men flyttede til København for 10 år siden.

Siden har hun både boet i Kina, Norge og Thailand.

Hun kommer med erfaring med politisk kommunikation og organisationsudvikling fra både den private og offentlige sektor.

Hun har bl.a. har arbejdet som sekretariatsleder og kampagneleder for Liberal Alliance København og med kommunikation hos tænketanken Justitia.

Desuden medbringer Anne en solid forståelse for politiske forhold set fra et nationalt, europæisk og internationalt perspektiv, da hun har en bachelorgrad i Europæiske Studier, en kandidatgrad i Public Management fra Copenhagen Business School (CBS) og en kandidatgrad i Public Administration and Social Development fra University of Chinese Academy of Science.

- Vi har været utrolig glade for at have Anne ved roret på Europabevægelsens sekretariat gennem det sidste år. Derfor er det også helt naturligt, at valget faldt på hende, da stillingen som landssekretær blev åben. Jeg glæder mig til at fortsætte vores arbejde med at styrke EU-debatten i hele landet. Vi kan se på den høje valgdeltagelse i år, at det er en indsats, der betyder noget – også mellem valgene, siger formand for Europabevægelsen Stine Bosse.

Som landssekretær i Europabevægelsen kommer Anne Hauge sammen med formanden til at arbejde målrettet på at fortsætte den positive udvikling, som organisationen har oplevet de sidste år.

Det gælder både i forhold til en støt stigende medlemstilslutning og en omfattende indsats for at sikre, at der afholdes EU-debatter rundt i hele landet på alt fra produktionsskoler til plejehjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...