I denne uges blad drager Anders And & Co. på eventyr i Vendsyssel

SKAGEN: I Anders And & Co. nummer 45 lander verdensanden i den nordjyske muld.

Sammen med ungerne udforsker den berejste and nemlig Vendsyssel, der viser sig at byde på mange eventyr på vejen fra Råbjerg Mile til spidsen af Danmark.

Ændernes destination, og de seværdigheder de kommer forbi, er baseret på læsernes forslag, og bladet er fyldt med både gensynsglæde og inspiration til læsernes egne nordjyske eventyr.

Danmark er fuld af skønne egne, der byder på fantastiske oplevelser for selv en berejst and som Anders And. Derfor kunne læserne i foråret stemme om, hvilket område de syntes skulle være destination for Anders og ungernes næste danske eventyr.

I konkurrence med Lolland-Falster, Bornholm og Det Sydfynske Øhav løb Vendsyssel med sejren, og det er således læsernes mange forslag, der har formet historien om ændernes tur til det nordjyske.

En god handel i Nordjylland

I På skattejagt i Vendsyssel nødlander Anders og ungerne i Aalborg efter en ferie på solkysten.

Impulsivt besøger ænderne Hjallerup Marked, hvor Anders køber et gammelt skøde, der sender dem på en hæsblæsende tur gennem Vendsyssels mest seværdige steder i jagten på Anders’ nye ejendom.

Udover en afstikker til Klitmøller i Thy ender de blandt andet på bunden af Råbjerg Mile og besøger Den Tilsandede Kirke, alt imens ungerne ivrigt læser fakta om seværdighederne fra Grønspættebogen.

Først da ænderne når toppen af Danmark, forstår Anders, hvilken handel han i virkeligheden har lavet ...

Inspiration til udflugter

Gitte Hoffmann Hansen er marketingchef hos Egmont Publishing, der udgiver Anders And & Co., og hun udtaler:

- Vi sætter fokus på Danmarks skjulte skatte, fordi vi ved, at det danske land gemmer på store oplevelser for hele familien. Og når Anders And & Co. drøner rundt i Vendsyssel og oplever de mange seværdigheder, er jeg ikke i tvivl om, at læserne selv bliver inspireret til at tage på eventyr i landsdelen.

Anders And & Co. nr. 45 udkommer den 8. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...