Lucy Woodward gæster Kappelborg med sit band, lørdag 21. september

SKAGEN: Det er amerikansk/europæisk funk, soul og blues, der er på programmet når den amerikanske sangerinde Lucy Woodward gæster Kappelborg med sit band, lørdag d. 21. september kl. 21.

”Lucy Woodward er ikke et kendt navn herhjemme, men hun er en fantastisk blues-soul sangerinde af høj international klasse”, lyder det fra kulturhuset. ”Hun har i en lang årrække turneret som korsangerinde for Rod Stewart, og indsunget plader med bl.a Celine Dion, Chaka Khan, Snarky Puppy, Carole King og Joe Cocker, så det er en sangerinde, der virkelig har noget at byde på.”

Lucy Woodward har tidligere optrådt på Kappelborg som gæstesangerinde i bluesbandet Evil Sons of the Blues, men denne gang er hun i selskab med sit eget hollandske band, og der er lagt op til en hed aften i særklasse.

Gratis for Kappelborgs Venner

Som noget ganske særligt, så er der denne aften fri entré til medlemmer af Kappelborgs Venner. ”Ja, vi fejrer den flotte fremgang i antallet af medlemmer i Kappelborgs venneforening med fri entré og lidt at drikke”, lyder det fra kulturhuset. ”Foreningen solgte jo medlemsskaber i forbindelse med Skagen Sommerrock i juli, og her blev mere end 60 nye medlemsskaber tegnet, så foreningen nu tæller mere end 250 medlemmer. Det skal da fejres!” Udskænkningen er sponseret af Tuborg.

Medlemmer af foreningen kan indløse tilbuddet så længe lager haves ved at kontakte Kappelborg på lvkr@frederikshavn.dk.

Om Lucy Woodward

I 2003 udgav hun sit debutalbum Atlantic Records. Albummet indeholdt Top 40 hittet ’Dumb Girls’ der bragte hende rundt i USA, Japan, New Zealand og i The Tonight Show med Jay Leno.

I samme periode vandt hun 2 BMI awards for sangen ’(There’s Gotta Be) More to Life’, som blev et top 5 hit med sangerinden Stacie Orrico.

Sidenhen er det blevet til flere udgivelser - bl.a. ’Hooked’ fra 2010 som udkom på Universal og som blev produceret af Tony Visconti. De seneste år har hun turneret med Snarky Puppy og The Charlie Hunter Trio foruden i eget navn, ligesom hun har lagt vokal til film som ’What a Girl Wants’, ’The Blind Side’, ’Music and Lyrics’, ’New Year’s Eve’, ’First Daughter’, ’Las Vegas’, ’Footloose’, ’Manhattan Nocturne’ og Disney’s ’Ice Princess’ med sin version af Björks ’It’s Oh So Quiet’.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...