SKAGEN: Der var stor glæde på klinikken Altwell i Skagen, og det var ikke kun over, at kunne genåbne efter tilladelse fra myndighederne.

- Vi glæder os også over at kunne byde klienterne velkommen til nye samarbejdspartnere i bygningen, fortæller Hanne Eskerod, indehaver af Klinikken Altwell på Kattegatvej 13 i Skagen.

Hanne Eskerod, der er uddannet akupunktør, zoneterapeut og massør med mange års erfaring, flyttede i 2019 sin klinik og sine børn fra Bindslev til Skagen.

- Jeg er blevet modtaget utroligt positivt, det er jeg meget taknemmelig for. Jeg er stolt af min klinik her i Skagen og utrolig glad for nu, at kunne byde velkommen til nye samarbejdspartnere, som er:

Karin Rosendal Jensen, sygeplejerske og zoneterapeut og behandler med reiki healing, mod uro, stress og søvnløshed.

- Og i kan også møde Marlene Jensen, hvis største passion er, at inspirere og støtte klienterne i at elske sig selv, for den man er Marlene er også udannet Kosmetolog, Life Mastery Master Coach, Mind & Spirit mentor og Sexolog og har derud over taget forskellige kurser i metasundhed, anatomi og fysiologi samt shamanistisk healing.

Lars Kjeldal som er uddannet og RAB godkendt kraniosakral terapeut, psykoterapeut, hypnoterapeut og akupunktør.

Lars har arbejdet med smertebehandling i 20 år, og finder stor glæde i at hjælpe sine klienter til smertefrihed på kortest mulig tid.

Både Hanne, Karin, Marlene og Lars byder alle velkommen i det nye behandlerhus, hvor alle sikkerhedsanvisninger naturligvis overholdes og der bliver luftet ud og sprittet af efter hver behandling.

Hanne Eskerod understreger, at der ikke er drop-in i behandlerhuset men, at man skal booke tid hos de respektive behandlere, enten på telefon eller via hjemmesider.

Der er flere nyheder på vej, Hanne Eskerod fortæller:

- Vi vil i nær fremtid også kunne tilbyde forskellige former for undervisning og uddannelser her i huset, hvor der stadig er plads til flere behandlere, hvis nogle skulle få lyst til, at blive samarbejdspartnere er de velkommen til at henvende sig, slutter Hanne Eskerod.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...