SKAGEN: Skagen OK og Motion har foruden en aktiv orienterings- og løbeklub også en meget aktiv Mountain Bike klub (MTB).

Som et helt nyt tiltag tilbyder klubben nu også MTB kørsel for unge i alderen 10-18 år. Skagen OK og Motion vil fra og med søndag 28. April og de kommende ni søndage tilbyde et 2 timers undervisningsforløb i MTB for alle unge mellem 10-18 år køreteknik. Træningen foregår dels ved klubhuset og dels på de anlagte MTB spor i Skagen Klitplantage.

Undervisningen af de unge udføres af rutinerede MTB rytter fra klubben, som alle har gennemført DGI´s MTB trænerkursus.

Det er gratis at deltage, men medbring gerne egen MTB og cykelhjelm. Har man ikke en MTB, er det ingen hindring for at være med. Klubben modtog nemlig i efteråret et flot sponsorat fra Skagen Havn til det formål, at få sat det nye tiltag med Junior MTB I gang. Derfor kan klubben tilbyde udlån af en MTB til de unge, der ikke selv har en - så alle kan være med.

Som startskud på det nye tiltag, inviterer klubben alle interesserede til Åbent Hus søndag den 28. April 2019 kl 10 i klubhuset på Gl. Landevej 49

Forældre er naturligvis også meget velkommen til at komme med - klubben byder på kaffe, kage og saftevand. Klubben håber rigtigt mange vil tage imod tilbuddet, som naturligvis er både for piger og drenge.

Har man spørgsmål til arrangementet, kan man kontakte Mads Kromann 42522009, Torben Madsen 40453656 eller Ronnie Toft 40434244

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...