Grevinden blev introduceret til vinterbadning i Skagen og er med 24. til 27. januar

SKAGEN: Når fanfaren lyder til Skagen Vinterbader Festival fredag 25. januar, er det 350 glade vandhunde fra hele Skandinavien, som kaster sig ud i de kolde bølger på toppen af Danmark.

En af dette års deltagere er grevinde Alexandra.

Forberedelserne hos Vinterbaderklubben Isbryderne er i fuld gang til Skagen Vinterbader Festival, der i år kan byde 350 vinterbadere velkomne fra 48 forskellige vinterbaderklubber.

Særligt fra Norge ser man flere og flere deltagere, og i år er der således 9 klubber med på deltagerlisten.

Skagen Vinterbader Festival startede som Danmarks første og eneste vinterbader festival på initiativ af vinterbaderklubben Isbryderne i Skagen.

Medlemmerne af Isbryderne er selv arrangører af Skagen Vinterbader Festival sammen med Turisthus Nord, og det er et stort set-up når glade vinterbadere fra hele Skandinavien valfarter til Skagen.

For mange vinterbadere er det en fast tradition at deltage i Skagen Vinterbader Festival, så der er mange glædelige gensyn, når alle mødes til det kolde gys på toppen af Danmark.

Som nævnt er grevinde Alexandra deltager i festivalen.

Hun blev introduceret til vinterbadning i forbindelse med et tidligere besøg i Skagen, og blev så begejstret for oplevelsen, at den er omtalt i hendes nye bog.

Det er på denne baggrund, at hun deltager i vinterbaderfestivalen.

- Vi er meget beærede over, at grevinde Alexandra har valgt at deltage i Skagen Vinterbaderfestival i år, og at oplevelsen med vinterbadning i Skagen er omtalt i hendes nye bog.

- På vores velkomstaften bliver der et lille interview med grevinden, hvor hun blandt andet vil fortælle om hendes begejstring for vinterbadning. Lige nu glæder vi os til at byde vinterbaderne velkomne til en forrygende weekend i Skagen, og vi har lagt os i selen for at lave et spændende program, siger Mette Hust, der er formand for Vinterbaderklubben Isbryderne og for Skagen Vinterbaderfestival.

Skagen Vinterbaderfestival slår atter alle deltagerrekorder i år, og det glæder Turistdirektør René Zeeberg fra Turisthus Nord.

- Skagen Vinterbaderfestival er et vigtigt event for byen i januar måned, og det har haft en fantastisk spin-off effekt. Isbryderne gør en flot indsats og leverer et upåklageligt værtskab, når vinterbaderne kommer til Skagen for at opleve vores unikke natur og by. Jeg er også meget stolt af at Grevinde Alexandra deltager i Skagen Vinterbaderfestival. Det skaber interesse om vinterbaderfestivalen samt om Skagen som vinterdestination. Jeg har selv fornøjelsen af at deltage i velkomstaftenen, og her ser jeg meget frem til at hilse på grevinden samt på alle de andre vinterbadere. Stemningen plejer at være helt i top, siger turistdirektøren.

Skagen Vinterbader Festival 2019 finder sted fra den 25.-27. januar med velkomstaften 24. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...