Den internationalt anerkendte glaskunstner har indgået samarbejde med Galleri Skagen

SKAGEN: Agnethe Maagaard er vestjyde og har arbejdet med form og farve i 45 år. De seneste 20 år med glas.

Hun tager den vestjyske natur med i sit sind og bruger lyset som sparringspartner i sine store, skulpturelle kunstværker.

Maagaard har udviklet sit helt eget unikke udtryk og fortæller historier, hvor glasset bruges som penselstrøg på hendes palet. Værkerne er unikke, det vil sige kun ét eksemplar af hver.

Det er en international ”kunstkapacitet” der nu kommer til Skagen, hvor hun har indgået samarbejde med Galleri Skagen og udstiller permanent i galleriet.

Agnethe Maagaard har fremstillet og leveret flere kunstværker til det danske og saudiske kongehus samt store udsmykningsopgaver til firmaer og offentlige rum.

Hun udstiller i udvalgte gallerier i London, Dubai, New York og Chicago.

Maagaards kunst er blevet anerkendt for sin nyskabende trend indenfor kunstverdenen.

Hun blev rost til skyerne af kunstanmelder og redaktør Viviana Puello i en anmeldelse af hendes kunst til Kunstmagasinet Art Tour International.

I april 2019 blev hun nomineret blandt internationale kunstnere, som en af TOP 60 MASTERS og modtog den anerkendte AWARD på Museet for Art and Design i New York.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Gitte Toft i Galleri Skagen og ser frem til at vise min kunst for kunstpublikummet på toppen af Danmark, siger kunstneren, som man kan møde Agnethe i galleriet fredag 9. august fra 10-17.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...