Det markerer afdelingen med en jubilæumsfest på selve jubilæumsdagen

SKAGEN: Lørdag 13. april er det 30 år siden Ældre Sagens afdeling i Skagen blev stiftet, og det markerer afdelingen med en jubilæumsfest på selve jubilæumsdagen.

Det oplyste formanden for lokalafdelingen, Ivan Bach Jensen, på afdelingens årsmøde.

Jubilæumsfesten holdes i Skagen Kultur- og Fritidscenter om eftermiddagen, og ud over en festmiddag og eftermiddagskaffe består den af musikalsk underholdning ved Bo Young.

I sin beretning på årsmødet oplyste formanden, at lokalafdelingen i dag har 2512 medlemmer. Geografisk dækker lokalafdelingen den tidligere Skagen Kommune.

70 medlemmer af lokalafdelingen deltog i årsmødet, som blev holdt i Ankermedet Dagcenter.

På mødet blev det oplyst, at afdelingen i fjor havde et overskud på godt 10.000 kroner, og at den har en egenkapital på godt 100.000 kr.

Alle valg på årsmødet var genvalg. Til bestyrelsen genvalgtes Bent Christensen, Winnie Bruun og Kirsten Thomsen. Som suppleanter genvalgtes Tove Christiansen og Kirsten Schou.

Lokalafdelingen har tradition for, at den hvert andet år arrangerer en tur som varer i flere dage, og i slutningen af august gælder det i år en tur til Møn, Lolland og Falster, oplyste Ivan Bach Jensen på årsmødet.

De andre år arrangeres en en-dages udflugt, og den gik i fjor til sandskulpturparken i Blokhus.

I beretningen omtalte formanden desuden kort lokalafdelingens aktiviteter. Det er månedlige søndagscafé’er, suppeaftener, bowling, vågetjeneste, besøgsvenner, støtte for demensramte og en telefontjeneste, som hver morgen ringer til personer, som har ønsket det.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...