Få gode vink til den unge mands påklædning ved en konfirmations-event

SKAGEN: Selv om vinteren endnu bider så varer det ikke mange måneder inden foråret spirer frem - og konfirmationerne er over os igen.

Og når nu vinteren er over os, så kan man jo ligeså godt få styr på, hvad der skal ske, når familiens unge datter eller søn skal konfirmeres.

For forældrene er det givet gæstebudet, der fylder mest, men for konfirmanden spiller tøjet måske end endnu større rolle.

Og her kan man 31. januar få nogle super gode vink til, hvad de passer sig for den unge mand.

Marcus i Skagen inviterer nemlig til konfirmandarrangement i butikken kl. 17.

- Konfirmandmoden har sin egen stil, men er alligevel et spejl af den generelle mode, og konfirmanderne er generelt meget modebevidste og har deres egen stil.

- Konfirmationen er vigtig for forældrene, men også for de fleste unge. Vi har skræddere og faguddannet personale, der kan give den rette rådgivning til det vigtige tøjvalg, siger konceptchef for Marcus, Jørgen Wisborg.

Ifølge butikschef hos Marcus i Skagen, Christian Greve, er der de seneste år kommet en stor efterspørgsel på bukser med super stretch, og den udvikling afspejler sig også i konfirmandtøjet.

Stretch pants udgør ifølge tøjmanden et godt alternativ til traditionelle jeans, der de seneste mange år har været det foretrukne buksevalg.

Ud over den nye type bukser er der også flere farver på skjorter i år, og særligt blomstrede motiver kommer til at præge mange konfirmander.

De seneste år er der sket markante ændringer med konfirmandmoden, hvor den har fået sit eget udtryk, der passer til de unge mænd.

Tøjproducenterne er blevet mere opmærksomme på at målrette snit og figur til teenagekroppen i stedet for blot at lave herretøj i små størrelser.

Elementerne, der udgør et konfirmandoutfit, er dog uændrede.

En blazer og en skjorte sammen med en butterfly eller slips er ifølge Christian Greve foretrukne overdele, mens fodtøjet ofte er et par sneakers.

Væk er de tider, hvor konfirmandmoden blot var en miniudgave af den voksne herremode.

Den har i dag sit eget udtryk med smalle blazere, der især gør sig godt på de endnu ikke helt voksne figurer.

Interesserede til konfirmandarrangementet tilmelder sig ved enten at ringe eller maile til butikken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...