For tredje år i træk drog en stor flok spændte børn og voksne fra Skagen Håndboldklub torsdag den 23. januar til 4 dages ophold i Skallerup Seaside Resort. Det fortæller Poul Rødseth på vegne af deltagerne, som gerne sige en stor tak til sponsorerne for den store opbakning. Poul Rødseth fortæller:

- Den store medlemstilgang betød et rekordstort antal deltagere, der er gennem årene er gået fra 40 til i år 72 deltagere, der betød at indkvarteringen var udvidet til 12 hytter.

Skallerup Seaside Resort tilbyder præcis det børnene synes er sjovt - badeland, legeland, klatrevæg, fitness, badminton- og bordtennisbaner. De mange muligheder betyder, at turen har et højt aktivitetsniveau fra start til slut.

Undervejs er der flere fælles sociale aktiviteter, herunder fællesgrill fredag middag og lørdag aften. Lørdag er sportshallen lejet i et par timer til fælles aktiviteter, der i år bød på høvdingebold, badminton, bordtennis, hockey og konkurrencer for både børn og voksne.

Både fredag og lørdag er der mulighed for at lave bolcher og i år havde 50 lyst til at være med - bolcherne blev gladeligt delt ud og de smagte godt.

Det sociale er i højsædet og en fornøjelse at se, at både børn og voksne alle bidrager til et sammenhold i verdensklasse.

Jonas Hjort Lundholm, U11 drenge udtaler:

- Så har vi været på vores første tur med SHK til Skallerup Klit. Forhåbentlig bliver det ikke sidste tur, for det var en kanon sjov weekend. 4 sjove dage med masser af aktiviteter, hygge,samvær og fællesskab. Både store og små har hygget sig sammen og lært hinanden at kende udover håndboldbanen

Nicklas Hjermitslev, U13 drenge udtaler:

- Skallerup turen er en god måde at styrke sammenholdet og få nye venner på. Man spiller også meget bedre på banen når man kender hinanden. Turen er også sjov og hyggelig på alle tænkelige måder.

Kari Lundholm - forælder til U15 spiller udtaler:

- Jeg sidder stadig med et smil på læben. Har lige været med Skagen Håndboldklub (SHK) i Skallerup Seaside.Tak til klubben for en fantastisk weekend, hvor jeg som forælder og førstegangsdeltager blev mødt af en helt unik oplevelse af samvær på kryds og tværs af køn og alder. Jeg har stadig ondt i maven af alle de grineflip, ondt i armen efter vandkampene hvor ingen vil give sig – hverken børnene eller de ældre-legebørn (feje tricks blev vist også anvendt), ondt i bentøjet af al den spillen og legen med bold mm., ondt i kæben af al den gode mad og ikke mindst ondt i snakketøjet, da jeg har snakket med så mange, som man normalt kun lige nikker til og har en sporadisk samtale med, så næste gang vi ses, så har vi en sjov, god og fælles oplevelse. Tak for det. Aldrig har jeg været i en klub med et så vidunderligt sammenhold, så vi glæder os allerede til næste års tur.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...