SKAGEN: I størstedelen af 2020 har spotlysene over scenen på Kappelborg været slukket. Stolerækkerne har været tomme og mikrofonerne pakket væk. Ventetiden har været lang for alle, men til januar slår Skagens kulturhus atter dørene op for de gode live oplevelser i godt selskab.

- 2020 har jo været en kulturel tørkeperiode af dimensioner, og efterhånden har vi det som køerne, lige inden de slippes ud på græs efter en lang vintersæson inde i mørket, lyder det med et smil fra kulturhuset, der fortsætter:

- Vi tripper efter at få lov til igen at invitere publikum indenfor.

Og invitationer er der nok af, når man kigger ned over næste års arrangementsliste.

Jazz, rock, blues, klassisk og pop – der er noget for en hver smag.

Programmet byder på gamle kendinge som Ivan Pedersen, Blues jamboree med Mick Schack og Perry Stenbäck, Frokostjazz med blandt andre Jesper Thilo og Cæcilie Norby, men også nye ansigter som Christian fra DRs børneprogram Ramasjang, den færøske sanger Teitur – kendt fra Toppen af poppen, Jimmy Jørgensen og Juncker har fundet vej til næste års program.

- Og så glæder vi os særligt til koncerten med Gasoline til februar. Det bliver en koncert med fuld fart. Gasoline, der består af 5 kvindelige musikere, er kendte for deres usædvanligt høje energiniveau, og en spilleglæde, der smitter af helt ned på bagerste række, understreges det fra Kulturhuset.

For at leve op til myndighedernes restriktioner i forhold til covid-19 opleves alle kulturhusets koncerter i de kommende måneder på stolerækker.

- Vi er meget opmærksomme på, at publikum og ikke mindst de frivillige, der afvikler vores koncerter, alle skal have en tryg oplevelse, når de kommer på Kappelborg.

- I den forbindelse er det også vigtigt at understrege, at har man købt billet til en koncert, men bliver syg i dagene op til, så refunderer vi naturligvis billetten.

Kappelborg måtte i år udsætte og aflyse mere end 30 koncerter og events, hvor af flere er flyttet til 2021.

Programmet, der løbende opdateres, kan ses på kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...