Thorborgs iværksætter-autocamper kommer til Skagen

0
Martin Thorborg, iværksætter, medstifter af og direktør i Dinero besøger Skagen lørdag 21. juli.
Serieiværksætter Martin Thorborg tager på foredragsturné på kryds og tværs af Danmark. Lørdag den 21. juli lander autocamperen i Skagen

Han kunne have brugt sommeren på at tage på charterferie i sydens sol. I stedet valgte serieiværksætter Martin Thorborg at købe en autocamper. Den bringer i løbet af fire uger ham og hans kæreste rundt i hele landet – blandt andet til Skagen.

– Der er så mange dygtige iværksættere rundt omkring i hele landet, og dem vil jeg gerne give et kærligt og velment spark bagi. Derfor bruger min kæreste og jeg fire uger på at trille autocamperen mere end 1.500 km. på kryds og tværs af Danmark. Fra Skagen i nord til Nakskov i syd, Esbjerg i vest og Bornholm i øst, siger Martin Thorborg, som selv har startet en række virksomheder.

23 års iværksætter-erfaring

Af hans iværksætter-cv fremgår blandt andet virksomhederne Jubii, SpamFighter, Amino, Ageras og senest Dinero Regnskabsprogram, som han i dag er adm. direktør for.

– Jeg kommer med 23 års erfaring som iværksætter. De år har jeg brugt på at opbygge og sælge virksomheder for mere end 1 milliard kr., men jeg er også gået konkurs 2 gange. Jeg har samlet mine gode og dårlige erfaringer, og dem vil jeg gerne give videre til iværksætterne i hele landet, siger Martin Thorborg.

– Men jeg vil også gøre op med en fordom. Tit bliver københavnske og århusianske iværksættere skudt i skoene, at de har alle fordelene ved at holde til i en storby. Den misforståelse vil jeg gerne skyde ned. Jeg synes, at iværksætterne i de lidt mindre byer har nogle fede fordele, som de skal udnytte, og de fordele vil jeg også fortælle om.

Der bliver også et foredraget 21. juli kl. 19-21. Det bliver hos LOOP Fitness Skagen, Buttervej 33B.

Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close