Sådan laver du tørfisk og smager dem

0
Kom og se, hvordan man laver tørfisk ... Arkivfoto.
For 200 år siden var tørfisk en daglig spise i Skagen.

Den hårde, salte fisk kom på bordet morgen, middag og aften året rundt.

Se hvordan man fremstiller en vaskeægte tørfisk – smag denne herlige egnsspecialitet kogt, stegt eller lige fra tørresnoren.

For mange bliver det en uforglemmelig oplevelse.

Kom igen om fredagen og se hvordan de saltede fisk halebindes og hænges op på hjelden.

Det sker på kystmuseet i Skagen – mandage i juli fra kl.10-12.

Det er gratis for museets gæster.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close