Kristina fra Skagen skal møde Enrique Iglesias

0
Enrique Iglesias - som Kristina Frank fra Skagen glæder sig til at møde ....
– Jeg har aldrig vundet noget så stort !

Glæden er ikke til at tage fejl af, da Kristina Frank fra Skagen vandt radiostationen NOVAs store konkurrence.

Og nu skal hun møde superstjernen Enrique Iglesias i Royal Arena i Ørestaden den 3. juni.

– Jeg glæder mig utrolig meget til koncerten og til mødet med Enrique, siger Kristina Frank, som fredag 2. marts blev den heldige vinder af radiostationen NOVAs konkurrence om et såkaldt meet-and-greet – med Enrique Iglesias.

Tidligere på ugen vandt Kristina Frank to billetter til koncerten. Og da NOVAs morgenshow GO´NOVA tog en tur på deres – til lejligheden – opfundne Enrique-musik-roulette, blev det altså Kristina Frank, som sikrede sig den særlige ekstra præmie oveni. Et møde med manden bag hits som Súbeme La Radio, Bailamos, El Perdón, Hero og mange flere.

– Jeg er blevet kæmpe fan, efter jeg har vundet, så nu hører jeg alle hans numre igen og igen. Jeg glæder mig utroligt meget til koncerten, siger hun.

Kristina Frank tager sin mand med til mødet.

– Vi tager turen sammen til Royal Arena, og vi skal helt sikkert have en selfie med superstjernen og en autograf. Men jeg har overhovedet ingen idé om, hvad jeg skal sige til ham.

Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close