Jollehavnen set fra en ny vinkel

0
Vi fortsætter vores serie med fotos af Skagen se oven fra. Vi bad læserne om forslag til et sted at fotografere fra en ny vinkel fra en drone. Vi fik Jollehavnen som et forslag af Ole Richardsen som skrev: - Jollehavnen er det vigtigste sted i byen for mig. Selvom jeg er født og opvokset i Ballerup, forstad til København, har Jollehavnen altid været mit favoritsted. Min farfar passede hyttefade dernede, mens han arbejdede på auktionen. Samtidig havde han en jolle. I dag er det min onkel, som er formand for bådelauget. Mens andre er rundt i Skagen og kigge på alle seværdighederne, vil jeg være at finde på en bænk der nede. Har du forslag til et dronefoto så skriv til redaktion.skagenonsdag@nordjyske.dk Foto: Peter Broen
Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close