Gitte skaber glæde på galleri

0
Her er et af de billeder Gitte Lustrup har med til Skagen. Hun er selv i galleri Molevit hver dag fra 22. maj til 3. juni.
– Jeg er så heldig, at kunne få lov til at vise mine malerier, samt håndlavede smykker, strik og hæklerier til baby og bolig i Galleri Molevit, Skagen. Det fortæller maleren Gitte Lustrup.

Hun vil selv være i Galleriet alle dage i perioden 22. maj til og med 3. juni 2018.

– Mine malerier er præget af min fascination af glade, klare og varme farmer. Malerierne er bygget op af mange lag, hvor der kradses og ridses for at få mere struktur. De mange lag af glade farver giver spændende dybde i malerierne og forskellige motiver dukker op. Ofte har jeg gang i mange lærreder på én gang, og det er altid interessant at se elementerne af farver dukke op, mens arbejdet skrider frem.

De seneste 12 år har jeg malet seriøst og eksperimenterer hel tiden med farver, blandinger og nye motiver. Jeg er utrolig glad for at male de skæve og farverige og anderledes huse. Dejlige damer, finurlige fugle, skønne elefanter og glade familier også blandt mine værker. Ud over at male gør jeg også brug af mine kunstneriske talenter, når jeg underviser børn og voksne i kreativ billedkunst, taskeflet, smykkedesign og betonstøbning.

– Kig forbi Galleri Molevit til en farverig oplevelse, bliv “Glad i Låget”, og så giver jeg en kop kaffe, lyder invitationen fra Gitte Lustrup.

Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close