Den schweiziske ambassadør gæster Skagen

0
Benedikt Wechsler har et stort ønske om at danskernes kendskab til Schweiz bliver endnu bedre.Privatfoto
Da Benedikt Wechsler tiltrådte som Schweizisk ambassadør i Danmark i efteråret 2015, var det et klart mål at besøge hele Danmark.

Han præsenterede et nyt tiltag med titlen “Open Embassy” – hvor han flyttede ambassaden fra København og ud i landet.

Nu er turen kommet til Nordjylland hvor Benedikt Wechsler holder “Open Embassy” i Skagen. Det bliver i caféen på Skagens Bamsemuseum, Oddevej 2A, fredag den 6. juli kl. 13.00-14.30.

Alle der ønsker at møde ambassadøren er velkommen, man dukker bare op, sætter sig ved langbordet midt i caféen hvor ambassadøren tager imod. Har man spørgsmål angående Schweiz og schweiziske forhold, er det en oplagt mulighed at tale med ambassadøren.

Benedikt Wechsler har et stort ønske om at danskernes kendskab til Schweiz bliver endnu bedre, og at samarbejdet om videnskab, industri og kultur styrkes.

– Schweiz og Danmark har flere ting til fælles, siger Benedikt Wechsler.

– Jeg tænker ikke kun på de to nationale flag med deres hvide kors på en rød baggrund eller at landende næsten har samme størrelse, men også at både Schweiz og Danmark er vigtige handelslande, på trods af deres meget forskellige geografiske placeringer – Schweiz i hjertet af Europa og Danmark omgivet af havet. Samtidig har begge lande samme visioner om det moderne samfund, – bevarelse af fred, bæredygtig udvikling, miljøbeskyttelse, uddannelse og videnskab. Der er mange ting vi er fælles om – og der er mange ting vi kan bygge videre på sammen.

Det er første gang at Benedikt Wechsler besøger Skagen. Besøget er kommet i stand med hjælp fra Jens-Christian Wandt, leder af Verdensballetten og Ambassadør for Skagen.

Han har sammensat et program så ambassadøren får oplevet lidt af det som har gjort Skagen berømt også udenfor Danmarks grænser. Programmet byder bl.a. på et besøg på Skagens Museum, besøg på Skagen Festivalen, en tur til Grenen, møde med Borgmester Birgit Hansen og Turistchef René Zeeberg, og middag på Brøndums Hotel.

Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close