Anden højskoleaften i Ålbæk

0
Det er Villy H. Bertelsen, som vil fortælle.Privatfoto
Mandag 5. marts er der igen højskoleaften i Ålbæk.

Det foregår ligesom sidst i Kulturhuset og det er klokken 19-21, og alle er velkomne.

Det er Villy H. Bertelsen, som vil fortælle om:

– “Mit liv indenfor musikken”, hvor jeg vil fortælle om min oplæring i pianomusikken, og hvordan jeg mødte Astrid Hartvig på en gymnastikrejse med Flensted Jensen til USA, Canda og Mexico.

– Anden afdeling vil også bestå af musik og sange, og vil desuden indeholde fortællinger om min tid som undertøjsfabrikant i Herning, lige fra den gang min bedstefar rejste rundt som uldhandler, og til i dag hvor produktionen består af økologisk undertøj – og hvor 4. generation Morten Dilling har overtaget alle aktier i ANKY.

– Ligeledes vil jeg fortælle om de sidste 6 år, som jeg har brugt til at udvikle en ny generation af vaskbare puder til inkontinenspatienter.

Del

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close